FANOVI NISU ZADOVOLJNI

Beckhamovi opet na udaru kritika: 'Ne bi se smjela družiti s njima'

Foto: PA/Pixsell
1/5
16.09.2019.
u 20:00

Obožavateljima se nije sviđalo što se osmogodišnjakinja kći Victorije i Davida Beckhama druži s manekenkama koje oni smatraju premršavima.

Dizajnerica Victoria Beckham, supruga nogometaša Davida Beckhama i bivša članica grupe Spice Girls ponovno se našla na udaru kritika.

Victoriju su obožavatelji napali jer je na društvenim mrežama podijelila seriju fotografija na kojima je njezina kći Harper u društvu manekenki koje su sudjelovale u njezinoj reviji na londonskom Tjednu mode.

Foto: Twitter

Obožavateljima se nije sviđalo što se osmogodišnjakinja druži s manekenkama koje oni smatraju premršavima. 

"One ne jedu", jedan je od komentara dok je druga osoba napisala: "Model na lijevoj fotografiji izgleda anoreksično, modeli ne bi trebali tako izgledati".

Victorija je ispod fotke na kojoj je Harper napisala 'Gost broj jedan'. Među mnogobrojnim negativnim komentarima našli su se i neki pozitivni. Pa je tako jedna korisnica društvenih mreža napisala kako će djevojčica slamati srca kad odraste.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije