NISU SE SVIDJELE ŽIRIJU

Bake iz Ljubuškog koje su podijelile publiku posvađale se s Martinom Tomčić

25.11.2019.
u 12:15

Donijele su pršut, vino, sir i uštipke. ''Neka oni večeraju dok mi pjevamo'', rekle su i zagangale novu svoju pjesmu. No, ovaj put nisu se svidjele žiriju, te su se skoro posvađale s Martinom Tomčić.

Osim pjesme i veselja Dream Team Babe priredile su pravo slavlje!

Donijele su pršut, vino, sir i uštipke. ''Neka oni večeraju dok mi pjevamo'', rekle su i zagangale novu svoju pjesmu. No, ovaj put nisu se svidjele žiriju, te su se skoro posvađale s Martinom Tomčić.

- Kućni mi odgoj nalaže da ne budem takva kakva bi bila prema mlađim natjecateljima, no ovo je bilo lošije. Kada dođete u emisije uživo, trebale biste biti bolje, a vi to niste. Vi ste primjer zašto Davor i ja imamo oprečna mišljenja - kazala je Martina za natjecateljice iz Ljubuškog kojima je Davor Bilman stisuo zlazni gumb. Tomčić je isto tako rekla da nije vrijeđala njih osobno, već njihov nastup, ali prekasno jer se baka Neda već uvrijedila i rekla "Martina, ćeri, ostarit ćeš i ti." 

- Vi ste svoje ostvarile - poručio im je Davor. 

Podsjetimo, Dream team babe osvojile su srca žirija u Supertalentu. Dobile su zlatni gumb u drugoj epizodi, a direktno u polufinale poslao ih je Davor. „Ovo je predivno, hvala svima, hoće nam srce iskočiti!“ komentirala je članica ne vjerujući što se dogodilo.

Naime, ove živopisne gospođe iz Ljubuškog na Supertalent došle su predstaviti ono što najbolje znaju – gangu i bećarac, a specijalno za show osmislile su i prigodnu pjesmu.

No neki gledatelji ipak nisu bili zadovoljni što su bake dobile zlatni gumb te su svoje negodovanje izrazili na društvenim mrežama.

– Sramota za ovu emisiju, svaka čast bakama ali ovo nije talent, praktički se sprdate s ljudima koji stvarno imaju talent i koji su mnogo vježbali kako bi se pokazali u najboljem svjetlu,sramota za Novu TV i za Bilmana koji me je jako razočarao jer sam mislio da je ozbiljan čovjek – glasi jedan komentar, a s tim se složila još jedna gledateljica:

– Divne su, drage vesele, ali ne za zlatni gumb.

 

Komentara 1

Avatar Feral
Feral
16:28 25.11.2019.

Neka sada gangaju doma.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?