POPUT KNJIGE

Angelina Jolie izvela djecu na premijeru i pokazala zavidnu kolekciju tetovaža

Profimedia
12.03.2019.
u 19:35

Tri najveće tetovaže na svoja je leđa stavila 2016. godine. Na desnoj joj se lopatici nalazi budistička mantra, na sredini je dala tetovirati hram, a ispod njega nalazi se yantra, energetski simbol za koji se vjeruje da donosi sreću.

Angelina Jolie pojavila se na premijeri filma "Dumbo" Tima Burtona u pratnji djece – Vivienne, Knoxa, Shiloh i Zahare, a fotoreporteri su iskoristili priliku da naprave cijeli set fotografija na kojima se posebno ističu Angelinine tetovaže, piše Daily Mail.  

Glumica i redateljica na tijelu ima dvadesetak tetovaža, a među njima su citat američkog dramskog pisca Tennesseeja Williamsa, budistička molitva te zemljopisne koordinate mjesta gdje su rođena njezina djeca. Tri najveće tetovaže na svoja je leđa stavila 2016. godine. Na desnoj joj se lopatici nalazi budistička mantra, na sredini je dala tetovirati hram, a ispod njega nalazi se yantra, energetski simbol za koji se vjeruje da donosi sreću. 

 

 

Ispod je tetovaža bengalskog tigra, koju je napravila 2004. kako bi obilježila dobivanje kambodžanskog državljanstva. Na lijevoj lopatici ima posvetu sinu Maddoxu koju je dala napraviti 2003. godine u hotelu na Tajlandu, a samo nekoliko mjeseci prije rastave od Brada Pitta 2016. godine njih dvoje napravili su simboličke tetovaže kojima su se povezali kao muž i žena. Na vratu je tetovirala naslov pjesme "Know Your Rights" grupe The Clash, koja joj je jedna od najdražih grupa.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije