BIVŠI SUPRUŽNICI

Američki medij tvrdi: 'Jennifer Aniston čeka dijete s Brad Pittom'

08.01.2019.
u 11:15

'Hvalila se prijateljima da je trudna i da svi jedva čekaju vidjeti njihovu bebu', tvrdi izvor magazina.

Koliko daleko su mediji spremni ići da bi prodali više časopisa, dobili više klikova ili povećali gledanost najbolje pokazuje posljednji primjer naslovnice „US“ magazina. 

Tako je spomenuti magazin objavio „informaciju“ o trudnoći Jennifer Aniston, a kao oca djeteta imenovali su njezinog bivšeg supruga Brad Pitta i još dodali fotografiju ultrazvuka. 'Hvalila se prijateljima da je trudna i da svi jedva čekaju vidjeti njihovu bebu', tvrdi izvor magazina.

Dok su čitatelji bili u šoku, menadžeri dviju zvijezda brzo su negirali ove tvrdnje, a izvor blizak glumici tvrdi da je ova vijest vrlo uzrujala. 'Nije mogla vjerovati da će se ljudi spustiti ovoliko nisko, zaista je povrijeđena. Bila je u šoku kada je vidjela tu naslovnicu' , tvrdi izvor blizak glumici koja je bila u braku s Bradom gotovo pet godina.

'Navikla je o sebi čitati razne gluposti, ali tvrdnje da je trudna sa svojim bivšim suprugom i fotografija lažnog ultrazvuka bili su kap koja je prelila čašu. Nije mogla vjerovati tko se usudio ići toliko daleko', dodao je izvor blizak Jennifer. Magazin je pored fotografije napisao kako su Jennifer i Brad oduvijek željeli zajedničko dijete, da nikada nisu odustali od te ideje te da su navodno, jako sretni jer se to konačno događa.

Naslovnicu na kojoj je udarna vijest upravo trudnoća Jennifer Aniston možete pogledati OVDJE

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?