Prirodna smrt

Američka pjevačica preminula u 31. godini

04.05.2020.
u 17:20

Američka kantautorica Cady Groves preminula je samo nekoliko tjedana nakon što se žalila na svoje loše mentalno zdravlje tijekom karantene, potvrdila je njezina obitelj. Imala je 30 godina.

"Cady Groves napustila je ovaj svijet", napisao je njezin brat Cody na Twitteru jučer. 

Pjevačica poznate po hitovima kao što su This Little Girl i Oil and Water nedavno se žalila kako joj je teško samoj kod kuće u Nashvilleu. "Nekih dana mentalno zdravlje mi je užasno", priznala je 15. travnja. "Osjećam se potpuno sama i uplašena te daleko od svih koje volim."

U drugim objavama pisala je kako se osjeća poraženo. Njezin brat kasnije je objasnio kako obdukcija nije pokazala nikakve znakove samoozljeđivanja. "Jednostavno rečeno, Cady Groves preminula je prirodnom smrću", dodao je.

"Imala je neke zdravstvene probleme prošle jeseni i naša je najbolja pretpostavka u ovom trenutku, dok se ne završi daljnje ispitivanje, da su se ponovno pojavili", napisao je još.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije