RODITELJI

Agent 007 je presretan, stiže mu prinova

20.04.2018.
u 16:35

Daniel Craig i njegova supruga Rachel Weisz uskoro će dobiti prinovu i zbog toga su neizmjerno sretni. Craig iz prošlog braka ima 25-godišnju kći, a Rachel iz prošle veze ima 11-godišnjeg sina.

Rachel Weisz i Daniel Craig očekuju prinovu piše Daily Mail. Glumac kojeg je proslavila uloga Jamesa Bonda i poznata glumica oduševljeni su zbog prinove. 

- Uskoro će postati očigledno da sam trudna. Daniel i ja smo presretni. Imat ćemo malu bebu i ne možemo dočekati da upoznamo našu prinovu - rekla je 48-godišnja glumica. 

Glumica iz veze s Darrenom Aronofskim ima 11-godišnje sina Henryja, a Craig iz braka s glumicom Fionom Loudon ima 25-godišnju kći Ellu. Rachel i Daniel romansu su počeli u prosincu 2010., a već sljedeće ljeto vjenčali su se u New Yorku.

- Prije Daniela nisam vjerovala u brak. Nije mi bila ambicija udati se - rekla je Rachel u jednom intervju i otkrila kako ona i suprug imaju dogovor o tome da u javnosti ne pričaju o svom privatnom životu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?