DISCIPLINA SE ISPLATILA

Adele ponovno izazvala pomutnju! Stara haljina pokazuje koliko je kilograma izgubila

28.06.2020.
u 16:30

Haljina stara četiri godine bila je dovoljna da pokaže koliko je britanska glazbenica truda uložila u svoj novi, zdraviji izgled.

Adele je ponovno digla prašinu svojom novom linijom, naime, objavila je fotografiju noseći haljinu koju je prije četiri godine nosila na nastupu na Glastonburyju. Naime, 2016. godine nastupila je na festivalu čiju je reprizu ovih dana pogledala uz par osvježavajućih pića. Ludo se zabavljala pa je odlučila odjenuti ponovno haljinu u kojoj je prije četiri godine blistala na tom poznatom glazbenom događaju.

Pomutnja zbog nove linije!
Budući da je u međuvremenu smršavila skoro 50 kilograma, haljina joj je nekoliko brojeva prevelika, no to Adele nije spriječilo da u nekadašnjem izdanju zapleše po dnevnoj sobi. Sve je na Instagramu komentirao i njezin navodni novi dečko, reper Skepta. Budući da je prokomentirao kako je napokon doznao lozinku njezinog Instagram računa, mnogi su se zapitali je li je baš on fotografirao u haljini i potom isto objavio online.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 ciders in 👌🏻

A post shared by Adele (@adele) on


Tko god da je objavio novo izdanje, Adele ne prestaje oduševljavati, a njezin osobni trener otkrio je da ima i zašto - budući da se za novu liniju itekako morala potruditi. Odrekla se i cigareta i alkohola, riješila se slatkiša i orijentirala se isključivo na zdravu hranu. Usto, intenzivno je trenirala i kroz godine dovela se do savršenstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije