Festival komedije

Zbog bolesti glumca Mostarska liska će završiti dan ranije

27.09.2021.
u 14:55

Ovogodišnji 18. Međunarodni festival komedije "Mostarska liska" završit će se dan ranije nego što je planirano. Naime, zbog bolesti jednog od glumaca, Kruševačko pozorište koje je u natjecateljskom dijelu programa trebalo nastupiti u srijedu 29. rujna otkazalo je svoje gostovanje, tako da će se festival završiti u utorak 28. rujna. Zbog novonastalih okolnosti, pomjeren je i datum ceremonije zatvaranja i koncert grupe Divanhana koji će se održati u čast pobjednika festivala, sa 30. rujna na 29. rujan. 
Pred nama su još dvije predstave, večeras predstava "Ritina škola" Kazališta Planet Art iz Zagreba i sutra predstava "Sakati Billy sa Inišmana" Bosanskog narodnog pozorišta Zenica. 

Stručni žiri u sastavu dramaturg Almir Imširević, redatelj Marko Misirača, te glumac i redatelj Velimir Pšeničnik Njirić dodijelit će u srijedu 28. rujna, na ceremoniji zatvaranja "Velike liske" za najbolju predstavu u cjelini, najbolju režiju i najboljeg glumca/glumicu, kao i posebne nagrade. 

Također, bit će odabrane i najbolje predstave po ocjeni publike, u čijem su žiriju Nada Dalipagić, Faris Smajkić i Sarah Sarić.
U žiriju medija su Meliha Smajkić (Dnevni avaz), Cvita Kusić (FENA) i Rosanda Zovko (FTV).
Ovogodišnje druženje će završiti koncertom grupe Divanhana u  čast nagrađenih. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije