Only Fools and Horses

Urnebesna scena iz Mućki proglašena je najboljim trenutkom u povijesti televizije

15.07.2020.
u 16:28

Scena u kojoj Delboy Trotter u legendarnoj seriji Mućke (Only Fools and Horses) propada kroz otvoreni šank izglasana je kao najbolji trenutak u povijesti televizije. 

Radi se o sceni iz epizode Yuppy Love u kojoj se Del (David Jason) i Trigger (Roger Lloyd Pack) dive dvjema djevojkama, a u pokušaju da ih osvoji svojim cool pristupom, Del ne primjećuje da je netko podigao dasku na šanku iza njega te, dok se pokušava nasloniti na njega, propada u prazno. 

Drugo mjesto u anketi kompanije Virgin Media, u kojoj je sudjelovalo 2000 Britanaca, zauzela je audicija Susan Boyle u showu Britain's Got Talent, a treće scena iz britanske serije East Enders u kojoj lik Den Watts svojoj supruzi Angie predaje papire za razvod. 

Na listi se također našao trenutak u kojem se saznaje tko je ubio J.R.-a u seriji Dallas, susret Davida Attenborougha s planinskim gorilama i scena iz zadnje sezone Prijatelja u kojoj Rachel napušta avion kako bi se vratila Rossu. 

Scena iz Mućki dobila je 39 posto glasova. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije