Narodno pozorište Mostar

U petak uzbudljiva komedija „Šta ćemo sad“

19.04.2021.
u 14:48

U petak, 23. travnja 2021. godine, u 18 sati na Velikoj sceni NPM-a bit će odigrana komedija “Šta ćemo sad?” autora Branka Đurića Đure, u režiji Ahmeda Imamovića.

Iako se na prvo čitanje doima kao komedija u kojoj se Đuro kao glumac primarno bavi strahom svoje profesije od praznog kazališta, ubrzo se otkriva da je ovaj tekst egzistencijalna parodija stanja nas samih u društvu u kome se nalazimo. “Šta ćemo sad?” je moderna, aktualna komedija koja koincidira sa vremenom u kojem živimo i situacijom u kojoj se nalazi kazalište danas, ali i društvo u cjelini. Sam redatelj je na zanimljiv način okarakterizirao predstavu, kazavši kako je “Šta ćemo sad?” poput dobrog sevdaha i filozofije te vrste glazbe. 

“Znaš ono, pjevaš, a plačeš”. Iako po žanru komedija, predstava na specifičan način pristupa pojmu vica, razbija njegovu pretpostavljenu formu i na kraju ostavlja pomalo gorak okus i pitanje: “Jesmo li mi sami postali vic?”.
Glumačku postavu čine: Ajla Hamzić, Emir Spahić i Goran Lozo.

Predstava će biti odigrana uz poštivanje svih mjera i naredbi Krizog stožera FBiH koje su na snazi. Broj mjesta ograničen!

Cijena ulaznice iznosi 10 KM, odnosno 5 KM sa popustom za učenike, studente i umirovljenike.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije