u hotelu Zenit

U Neumu održana deseta Smotra klapa

30.07.2018.
u 15:39

Prošlog vikenda u Neumu, u organizaciji Udruge građana Zvijezda Mora, a pod pokroviteljstvom hrvatskog člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića, te generalnim pokroviteljstvom Općine Neum, održana je deseta po redu Smotra klapa u hotelu Zenit.

Umjetnički ravnatelj ovogodišnje neumske smotre klapa poznati je pjevač legendarne klape "Nostalgija" Ivo Raič, a voditelj je bio poznati televizijski novinar Frano Ridjan, priopćili su iz Razvojne agencija "Nera".

U programu ove klapske smotre nastupilo je osam klapa: "Koluri" iz Zagreba, zadarska klapa "Kolajna", klapa "Korda" sa otoka Korčule, klapa "Luka" iz Rijeke, klapa "Rikordo" iz Vela Luke, klapa "Na kantunu" iz Opuzena, zagrebačka klapa "Sorelo", te mlade Neumljanke iz "Zvijezde Mora", a manifestacija je ujedno bila prilika i za premjerni nastup mladih Neumskih mažoretkinja.

U nedjeljnom dijelu programa upriličen je koncert klape Contra, kojim je ujedno odana počast preminulom legendarnom pjevaču Oliveru Dragojeviću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije