U petak i subotu

U Lutkarskom kazalištu Mostar gostujuća predstava 'Noć čarobnih pahuljica'

08.02.2023.
u 14:47

U Lutkarskom kazalištu Mostar ovoga tjedna publika će imati priliku pogledati gostujuću predstavu Malog teatra "Noć čarobnih pahuljica". 

Predstava će se izvoditi 10. veljače u 18 sati i 11. veljače u 11 sati, najavili su mostarski lutkari.

"Noć čarobnih pahuljica" je predstava o prijateljstvu, ljubavi i - malo čarolije! Dino i Iva, brat i sestra dijele sobu i - igračke. Ili ne? Dino baš i ne voli dijeliti igračke. Ne voli se, zapravo, ni igrati sa svojom mlađom sekom. A čini se da i previše vremena provodi na mobitelu i pred televizorom. Što njegova sestra može učiniti da to promijeni? Iskoristiti čaroliju pahuljaste noći i pozvati u pomoć šašavog klauna Šiška i mudrog vilenjaka Vikija, navodi se u najavi predstave.

"Noć čarobnih pahuljica" je interaktivna, zabavna i poučna predstava Maloga teatra u kojoj mogu uživati najmlađi, oni malo stariji i još malo stariji.

Tekst predstave potpisuje Tina Laco, a glume: Kristian Pandža, Ivo Krešić, Tina Laco, Nikolas Laco, Tea Pandža i - papagaj Piko.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije