Tomislavgrad

'Prvi glas Duvna 2019': Anamarija Čavarušić pobjednica prve večeri

04.01.2019.
u 10:26

Anamarija je svojom interpretacijom pjesme "Allelujah" Alexandre Burke, oduševila i žiri i publiku u prepunoj dvorani.

Anamarija Čavarušić pobjednica je prve večeri glazbene manifestacije "Prvi glas Duvna 2019", koja je u organizaciji Kulturno informativnog centra (KIC) Tomislavgrad i benda Afrodita održana u četvrtak navečer u gradskoj kino dvorani u Tomislavgradu. 

Prema ocjeni žirija koji je bio sastavljen od glazbenika s područja općine Tomislavgrad, Anamarija je svojom interpretacijom pjesme "Allelujah" Alexandre Burke, oduševila i žiri i publiku u prepunoj dvorani.

Drugo mjesto osvojila je Ružica Parlain s pjesmom "Kao moja mati" Zdravka Čolića, treće mjesto Marko Šimić s pjesmom "Perfekt" Eda Sherrana, dok je najbolji scenski nastup imala Anđa Krajinović.

Glazbena manifestacija "Prvi glas Duvna 2019" nastavlja su u petak, 4. siječnja, kada će umjesto žirija o sveukupnom pobjedniku svojim glasovima odlučivati publika.

Generalni pokrovitelji manifestacije su općina Tomislavgrad, Ministarstvo obrazovanja kulture i sporta te Ministarstva financija Hercegbosanske županije.

Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je dosad najmanje natjecatelja, njih deset.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije