Mostar

Premijerom predstave “Ćelava pjevačica” Narodno pozorište Mostar otvorilo novu sezonu

16.09.2017.
u 07:18

Velikim pljeskom i bisevima publika je u Narodnom pozorištu Mostar pozdravila ansambl predstave “Ćelava pjevačica” po tekstu Eugènea Ionesca, čijom je premijerom Narodno pozorište Mostar otvorilo novu umjetničku sezonu, 2017 / 2018., priopćeno je iz Narodnog pozorišta u Mostaru. 

Režiju predstave potpisuje Lajla Kaikčija, adaptaciju i dramaturgiju Adnan Lugonić, a scenografiju i kostimografiju Sabina Trnka. U predstavi igraju Emir Sejfić, Maja Zećo, Emir Spahić, Dina Mušanović, Andrea Aković i Saša Oručević.

“Nakon premijere mogu reći samo da nije bio uzaludan sav ovaj rad i trud koji su glumci i sva ekipa u Narodnom pozorištu Mostaru uložili u ovakvu vrlo složenu i zahtjevnu predstavu kakva je 'Ćelava pjevačica' Eugènea Ionesca. Sretna sam i zadovoljna. Mislim da ova predstava pred sobom ima dug život i želim sve najbolje u budućim igranjima jer će svaki put biti sve bolje i bolje. Ja sam prezadovoljna”, kazala je nakon premijere redateljica Kaikčija. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije