mostar

Predstavljen roman 'Ubojstvo u Busovači' Željka Kocaja

Foto: Stojan Lasić
1/2
13.10.2018.
u 10:22

Mostarski pisac Ivan Vrljić zahvalio je Kocaju na dolasku u Mostar, navodeći pritom kako i ova promocija potvrđuje suradnju i zajedništvo Lašvanske doline i zapadne Hercegovine

U organizaciji HKD "Napredak"- Glavna podružnica (GP) Mostar, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru sinoć je predstavljen roman "Ubojstvo u Busovači" autora Željka Kocaja iz Viteza.

Roman su promovirali mostarska kolumnistica Daniela Škegro te profesor filozofije i pisac Ivan Vrljić, ujedno tajnik Napretka GP Mostar.

U uvodnom obraćanju, mostarski pisac Ivan Vrljić zahvalio je Kocaju na dolasku u Mostar, navodeći pritom kako i ova promocija potvrđuje suradnju i zajedništvo Lašvanske doline i zapadne Hercegovine.

 Govoreći o djelu, kolumnistica Škegro ustvrdila je bliskost poimanja andrićevskog opusa s Kocajevim romanom, dok je književnik Ivan Vrljić roman "Ubojstvo u Busovači" etiketirao kao jedinstven roman kriminalističkog žanra.

Glazbenu stavku predvodio je Ivo Jandrić, a isječke iz romana čitali su Vatroslav Matić i Damir Kočić, priopćili su organizatori.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije