Lutkarsko kazalište Mostar

Predstava “Tvrdoglavko” na repertoaru u petak i subotu

02.06.2021.
u 10:09

U petak 4.lipnja u 18 sati i subotu 5. lipnja u 11 sati u Lutkarskom kazalištu Mostar igrat će se predstava “Tvrdoglavko” po tekstu J. Wilkowskog u režiji E. Majarona.

"Sve više djece odrasta s razvijenim osjećajem usamljenosti. To je vrlo ozbiljan problem koji prati suvremenu obitelj. Kako prevladati taj problem? Priča je samo povod za igru. Pridružite nam se i vi. Predstava je prigodna za vrtićki uzrast, poručuju iz LK Mostar. 

U predstavi igraju: Ivan Nevjestić, Anela Planinić Škutor, Marta Haubrich i Tibor Oreč.
 
Cijena ulaznice je 3 KM.

Budući da je broj posjetitelja ograničen mole se posjetitelji da osiguraju svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem službene facebook stranice Lutkarskog kazališta Mostar također svaki radni dan od 9 do 14 sati. 

Iz Lutkarskog kazališta Mostar napominju da se rezervirane ulaznice preuzmu najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava. Posebno se napominje da nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije