posveta

Nikolina Pišek dirljivim se riječima oprostila od supruga Vidoja: ‘Samo da je ovakvih trenutaka bilo više‘

nikolina pišek
11.05.2022.
u 10:52

Voditeljica Nikolina Pišek na svojem se Instagram profilu oprostila od svoga supruga Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo u 44. godini.

- Ovakvog te se želimo sjećati. Nasmijanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama... Samo da je ovakvih trenutaka bilo više… Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledat ćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini… - napisala je voditeljica pored albuma njihovih fotografija, a brojni pratitelji u komentarima su joj izrazili sućut.

Inače, par je u braku bio devet godina, a prije nego su započeli vezu bili su prijatelji. Nikolina i Vidoje roditelji su kćeri Une Sofije. 

Podsjetimo, Vidoju je proteklog vikenda iznenada pozlilo dok je bio na masaži, a hitna pomoć nakon dolaska konstatirala je smrt. Nakon obdukcije, detalje smrti svoga sina iznio je Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof.

– Naša tuga za sinom je neizmjerna, srce nam se slama! Nije primjereno ni da se drugi ni ja bavimo temama koje su toliko prizemne i sramotne, u trenutku kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram reći da moj sin nije umro tijekom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo jer mu je zakazao dišni sustav, što je prouzročilo popuštanje rada srčanog mišića –  kazao je tužnim glasom Miša Grof, pa dodao:

– Molim Vas nemojte oskvrnjivati uspomenu na mog sina, oca dvije divne kćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru! – kazao je. Obitelj je kazala i da će se sprovod održati 12. svibnja u 14:30 sati na beogradskom Novom groblju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije