28. prosinca 2020.

Napretkov svečani božićni koncert u Mostaru

28.12.2020.
u 11:51

HKD Napredak, Glavna podružnica Mostar u ponedjeljak, 28. prosinca 2020. u kripti crkve sv. Petra i Pavla u Mostaru s početkom u 19 sati organizira Napretkov svečani božićni koncert.

Na koncertu će nastupiti solisti Katarina Kikić, sopran, Monija Jarak – Mikulić, mezzosopran, župni zbor svete Cecilije, a sve uz pratnju tamburaškog orkestra Misericordia iz Šurmanaca i pod ravnanjem prof. Davora Markote.

Program se sastoji od najljepših tradicionalnih božićnih skladbi poput: Veselje ti navješćujem, Raduj te se narodi, Narodi nam se, Tiha noć i dr. a  svaka pjesma ima svoju priču i slavi rođenje Isusa Krista.

Potporu organizaciji koncerta dali su Federalno ministarstvo kulture i športa, Grad Mostar, Središnja uprava HKD Napredak,  franjevački samostan sv. Petra i Pavla u Mostaru i Vlada Hercegovačko-neretvanske županije.

Voditeljica programa je Rosanda Zovko.

Ovogodišnji Napretkov svečani božićni koncert snimat će RTV Herceg – Bosne, a koncert će biti emitiran u božićnom programu.

Koncert će se održati uz poštivanje epidemioloških mjera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije