Glazbena produkcija RTVBiH s ponosom predstavlja

Lana - Priča o nama

14.09.2021.
u 14:45

Iz Muzičke produkcije BHRT-a stiže novo izdanje "Priča o nama" koju izvodi Lana Hamza. Lana je domaćoj publici dobro poznata kroz veliki broj klupskih nastupa širom BiH, a na sceni je prisutna od 2003. godine. Njen prvi nastup bio je sa Sarajevskom filharmonijom, nakon čega je odlučila oformiti bend koji je od tada prepoznatljiv po zanimljivim nastupima i posebnoj energiji.

Prije deset godina objavila je prvi singl "Jedino tvoje", a u proteklom razdoblju odlučila se vratiti autorskim pjesmama, kojima se ubuduće namjerava još intenzivnije posvetiti. Singl "Priča o nama" nastao je prije dvije godine, a na glazbu Adisa Vuge, kojeg Lana opisuje kao veoma inovativnog i kreativnog glazbenika, nastao je njihov zajednički tekst. Pjesma ima ljetne boje i lagane catchy tonove i vjerujemo da će u kratkom roku pronaći svoju publiku.

Ekipu koja je zajedno sa Lanom sudjelovala u snimanju pjesme i ekranizaciji spota čine: Adnan Teskeredžić, Almir Nezić, Adis Vuga, Dženan Selmanagić, Osman Abdelmukaram, Elma Selimović i Adin Taletović. Pjesma je snimljena u studiju „Esad Arnautalić“ Muzičke produkcije BHRT-a, a realizacijom snimanja rukovodili su snimatelj tona Željko Škarić i  glazbeni producent Admir Đulančić, dok je za mastering zaslužan Adnan Mušanović. Spot je također snimljen u proizvodnji Muzičke produkcije BHRT-a, snimatelji su bili Sanjin Mujanović i Adnan Branković, dok je za montažu zaslužan Almir Mešković. Adnan Branković ujedno je i redatelj spota.

Pjesmu besplatno preuzmite na sljedećem linku:

Spot pogledajte na YouTube kanalu MP BHRT:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije