12. Međunarodni festival

'Granice kiše' otvaraju 'Prvi kadar', na festivalu filmovi iz 17 država

11.11.2018.
u 16:23

Projekcijom igranog filma 'Granice kiše', Nikole Mijovića i Vlastimira Sudara, u ponedjeljak navečer u Istočnom Sarajevu, bit će otvoren 12. Međunarodni filmski festival 'Prvi kadar'. Projekciji će prisustvovati producentska i glumačka ekipa filma.

U službenom natjecateljskom programu Festivala natjecat će se više od 40 filmova iz 17 država, koji će biti prikazani u selekcijama dokumantarni i kratki igrani film.

Međunarodni filmski festival 'Prvi kadar', konceptom i programskom politikom, pruža priliku svim generacijama gledalaca da vide najznačajnija filmska ostvarenja iz svijeta.

Ovogodišnji festival 'Prvi kadar' bit će održan od 12. do 17. studenoga u Istočnom Sarajevu i Zvorniku, pod motom 'Prvi kadriraj!'.

- Moto Festivala podstiče filmske autore da tragaju za novim filmskim pričama i prvi ih zabilježe. Na taj način, Festival pokreće inspiraciju i kreativnost u stvaranju filmskih ostvarenja s upečatljivim stavom. Moto festivala je i poruka mladima da se bave filmom i filmskom umjetnošću - navode iz Direkcije tog festivala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije