predsjednik Vlade RS potvrdio

Uhićene osobe povezane s ubojstvom poduzetnika Krunića

nezavisne novine
23.04.2019.
u 13:02

Određene osobe koje se dovode u vezu s ubojstvom poduzetnika Slaviše Krunića u naselju Glamočani u blizini Banja Luke već su uhićene, potvrdio je Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, nakon što se čuo s ministrom MUP-a RS Draganom Lukačem.

Višković je rekao kako se nada da će do kraja dana biti riješen slučaj ubojstva poduzetnika Slaviše Krunića. On je rekao da će Vlada RS učiniti sve da "ubojstava bude što manje" i da u ovom trenutku ne može reći o kakvoj vrsti zločina se radi, pišu Nezavisne. 

"Ubojstvo Krunića je gubitak i za RS, a prije svega za njegovu obitelj", kazao je Višković koji je najavio da bi eventualno mogla biti pooštrena određena zakonska rješenja koja će spriječiti ovakva djelovanja.

Kako kaže, volio bi da se na prostoru BiH i cijeloj regiji ne događaju nikakva ubojstva. On je rekao da je u kontaktu s ministrom unutarnjih poslova RS Draganom Lukačom koji ga je informirao da su uhićene određene osobe koje se dovode u vezi s ubojstvom.

"Samim privođenjem počinitelja poslat ćemo poruku građanima", rekao je Višković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije