sarajevo

Uhićena dvojica huligana zbog napada na portal Radiosarajevo.ba

uhicenje
28.09.2019.
u 08:23

Dvije osobe su uhićene nakon napada grupe huligana koji se predstavljaju kao navijači FK Sarajevo, na redakciju i uredništvo portala Radiosarajevo.ba.

- Dvije osobe osumnjičene za izvršenje ovog kaznenog djela uhićene su u petak 23.15 sati od strane policijskih službenika MUP-a SŽ - potvrdio je za Radiosarajevo.ba ministar unutarnjih poslova SŽ Admir Katica. 

Dodao je da je jedna osoba 1990., a druga 1991. godište.

- Bit će privedeni u službene prostorije MUP-a SŽ, a nakon kriminalističke obrade bit će predani Tužiteljstvu SŽ na daljnje postupanje - pojasnio je Katica.

U međuvremenu, Društvo novinara BiH oštro je osudilo napad huligana na novinare i uredništvo redakcije portala Radiosarajevo.ba i njihov zahtjev za uklanjanje teksta.

- Takav napad je izravan napad na slobodu pisane riječi, ali i na rad i dostojanstvo novinara. Stoga Društvo novinara BiH poziva Ministarstvo unutarnjih poslova SŽ da istraži ovaj slučaj i uhiti počinitelje ovog napada, te da zaštiti zaposlene u pomenutoj redakciji - navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije