Sarajevo

Uhićena dva Alžirca zbog sumnje na ubojstvo

ubojstvo
18.09.2020.
u 08:43

Rasvjetljavajući okolnosti pod kojima je nastupila smrt migranta, policijski službenici Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije utvrdili su, pod nadzorom dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva, da se radi o ubojstvu koje je počinila NN osoba.

Intenzivno nastavljajući daljnji rad u vezi s ovim kaznenim djelom, policijski službenici Uprave policije identificirvali su, pronašli i lišili slobode dva državljanina Alžira, također migranta, zbog sumnje da su izvršili navedeno kazneno djelo "ubojstvo".

Uhićeni Alžirci su smješteni u službene prostorije za zadržavanje, te će ih nakon završene kriminalističke obrade tijekom dana policijski službenici Uprave policije predati u nadležnost postupajućem tužitelju, priopćeno  je iz MUP-a SŽ.  

Naime, policija SŽ obaviještena je jučer u jutarnjim satima da je na području Ilidže pronađeno nepoznato, beživotno tijelo te kako se sumnja da je riječ o migrantu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije