mostar

Uhićen policajac N.P. pod sumnjom da je ranio Žanela P. na Balinovcu

policija
11.06.2018.
u 11:50

Mostarska policija uhitila je policajca N. P. (1988.) iz Mostara zbog osnovane sumnje da je ranio muškarca Ž.P. jučer ujutro kod restorana “Novak” u naselju Balinovac, prenosi Pogled.ba

“Jučer ujutro u PS Mostar Centar prijavljeno da je u naselju Balinovac kod restorana “Novak”, uočena nepoznata osoba koja je ranjena iz vatrenog oružja. Vozilom Hitne pomoći prevezen je u Centar urgentne medicine (CUM) Mostar gdje je ustanovljeno da se radi o prostrijelnim ranama na donjim ekstremitetima i životno je ugrožen. Istog dana oko 23:00 sata pripadnici Sektora krim-policije, Odjeljenja općeg kriminaliteta, lišili su slobode policajca N. P. (1988) iz Mostara zbog počinjenog kaznenog dijela teške tjelesne ozljede na štetu Ž. P. (1986) iz Mostara” navedeno je u priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Hercegovačko – neretvanske županije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije