šok u hrvatskoj

Ubojstvo u Omišu: Muškarac na motoru upucao vozača auta

Miranda Cikotic/Pixsell
09.11.2019.
u 18:29

Nešto prije 14 sati u subotu, na Jadranskoj magistrali, kod skretanja za Brzet je ubijen jedan muškarac, potvrdila je policija.

Kako neslužbeno doznaje 24sata.hr, žrtva je bila u automobilu s djevojkom kada je došao muškarac na motoru i upucao ga. Nakon toga je pobjegao.Ubijen je 38-godišnji K.F., a policija intenzivno traga za ubojicom.

Navodno je sa žrtvom bila i djevojka, a ubojstvo se dogodilo u trenutku kada su stali na proširenje ceste kako bi pojeli hranu iz fast fooda. Zločin je počinjen samo u blizini kuća, a šokirani susjedi su se odmah zatvorili u  svoje domove. Rijetki od njih koji su htjeli davati izjave kažu kako su čuli da je djevojka vrištala. 

Omišani kažu da su čuli jedan hitac. 

Muškarac koji je ubijen u automobilu na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Brzet navodno je bio vlasnik kafića u Pisku na obali koji je prije nekoliko godina zapaljen, piše Slobodna Dalmacija.

- Mogu Vas izvijestiti da je u 14 sati policija primila dojavu o smrtnom slučaju u vozilu. Izlaskom na mjesto događaja i dolaskom Hitne medicinske pomoći potvrđeno je ubojstvo 38-godišnjaka, koji je na mjestu preminuo. Mjesto događaja je osigurano, izvijestili smo nadležno županijsko državno odvjetništvo. U pripremi su očevidne radnje. Što se tiče drugih detalja samog događaja u tijeku je  kriminalističko istraživanje. Postoji tajna mjesta događaja, odnosno krim istraživanja. Što se tiče počinitelja, on je zasad nepoznat. Na mjesto događaja dolazi i zamjenik županijskog državnog odvjetnika - rekao je Ivica Buzov, voditelj Službe općeg kriminaliteta Pu splitsko-dalmatinske. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije