Akcija 'Sava'

U prtljažniku prevozili Pakistance, uhićeni kod GP Gradiška

ilsutracija
25.11.2019.
u 14:45

Šest osoba iz Banje Luke i Gradiške, te dvije afro-azijskog porijekla, uhićene su u akciji kodnog naziva „Sava“, usmjerenoj  na sprječavanje trgovine ljudima.

uhićene su osobe  inicijala N.B., J.B., V.J., iz Gradiške i B.B. iz Banje Luke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinile kazneno djelo krijumčarenje osoba,  te dvije osobe  afro-azijskog porijekla U.M. i A.H., oba iz Pakistana.

 - Četiri osobe uhićene su  u neposrednoj blizini graničnog prelaza u Gradiškoj gdje su prilikom kontrole putničkog automobila u prtljažniku vozila zatečene dvije osobe  afro-azijskog porijekla, a dvije osobe  na području Grada Banja Luka – pojašnjava se u priopćenju Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Operativnim radom došlo se do saznanja, da su navedene osobe boravila u iznajmljenom stanu u Banjoj Luci, a tijekom pretresa pronađeno je i oduzeto oko 5,3 grama marihuane.

Nakon završene kriminalističke obrade krijumčarene osobe su predate Službi za poslove sa strancima, Terenski centar Banja Luka.

Protiv osumnjičenih osoba, Tužiteljstvu BiH bit će dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu krijumčarenje osoba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije