nakon koncerta

U Mostaru pucali na Mayu Berović!

17.08.2019.
u 08:20

Maya Berović, balkanska glazbena zvijezda i njezino osiguranje napadnuti su u Mostaru nakon koncerta prošli tjedan, saznaje Dnevni avaz. 

Grupa muškaraca je pucala na kombi u kojem su se nalazili Maja i njezin bend. Klub "Daleka obala - Gradski bazen" u Mostaru bio prepun, ništa nije slutilo da će se ta noć pretvoriti u noćnu moru.

- Maya je samo vrištala. Pobjegli su, spašavali su ljudi živu glavu - kaže izvor Avaza - svjedok događaja. 

- Iskreno, u šoku sam bila kad sam shvatila što se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam svojim očima kako, bez bilo kakvog razloga i povoda netko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Pri tome, nitko ne zna što je razlog čitavom događaju da tako nešto uradi i time ugrozi život svih. Nitko od nas nije mogao naslutiti da će do ovoga doći, a nitko nije imao ni povod učiniti ovakvu stvar, izjavila je Maja Berović za Avaz. 

- Prošlo je gotovo sedam dana od čitavog slučaja i još uvek čekamo službene rezultate policijske istrage. Jako mi je žao, blago rečeno, neugodnosti koju su doživjeli moji najbliži suradnici. Jedva čekam da cijela priča dobije svoj službeni epilog - ispričala je pjevačica. 

O cijelom događaju je upoznat i dežurni županijski tužitelj. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije