Akcija "Kelner"

U Gradišci zbog droge uhićena dva konobara i djelatnig benzinske crpke

27.11.2021.
u 13:32

Tri lica uhićena su u akciji "Kelner" u Gradišci zbog sumnje kako su u posljednjih godinu i pol dana nabavljali, posjedovali i preprodavali kokain korisnicima na području ovog grada.

Uhićene su sobe čiji su inicijali M.G., D.P. i D.G, svi iz Gradiške, a akcija "Kelner" je usmjerena na suzbijanje proizvodnje i prometa opojnih droga, priopćeno je iz Policijske uprave Gradiška.

Akciju su jučer proveli pripadnici Policijske uprave Gradiška u suradnji s Upravom za organizirani i teški kriminalitet Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci izvršen je pretres kuća i pratećih objekata na tri lokacije na području grada koje koriste osumnjičeni, kao i tri putnička vozila, koja su njihovo vlasništvo.

Tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina kokaina, vatreno oružje i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Tijekom dana će ove osobe uz izvješće o počinjenim kaznenim djelima neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, biti sprovedena u Okružno javno tužiteljstvo Banja Luka na daljnje postupanje.

Srna neslužbeno doznaje kako su uhićeni radnik benzinske crpke Milan Grujić, te konobari Dalibor Panić i Dušan Glišić. Oni su osumnjičeni da su kupovali drogu od radnika crpke i preprodavali je korisnicima, najčešće u ugostiteljskim objektima, navodi izvor Srne.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije