PODGORICA

U Crnoj Gori nastavljena akcija uhićenja pripadnika policije

29.03.2023.
u 12:09

U akciji crnogorskog Specijalnog policijskog odjela u utorak su u Belom Polju uhićena tri pripadnika policije, a tijekom pretresa stanova koje su uhićeni koristili policija je oduzela veću količinu novca.

Kako je priopćeno iz Specijalnog državnog tužiteljstva Crne Gore, jutros je uhićen službenik Kriminalističko-obavještajne analitike Uprave policije u Bijelom Polju D.K. i još dvije osobe M.G. i D.P, a osumnjičeni su za kazneno djelo stvaranje kriminalne organizacije.

Uhićenja su uslijedila po nalogu Specijalnog državnog tužiteljstva, policija je ranije uhitila ranije M.Š. i V.J.,  zbog istog kaznenog djela, a spomenuto tužiteljstvo će o  daljnjim radnjama pravodobno obavještavati javnost, stoji u priopćenju.

Radiotelevizija Crne Gore podsjeća kako je u toj zemlji u tijeku akcija Specijalnog državnog tužiteljstva i Specijalnog policijskog odjela u kojoj su do sada uhićeni službenici crnogorske policije Goran Stojanović, Milan Popović, Vladimir Bajčeta, Mileta Ojdanić, kao i Tihomir Adžić, a kaznena prijava obuhvaća 17 osoba i to uglavnom bivših i aktivnih policajaca.

Također uhićen je Dejan Knežević dugogodišnji službenik i funkcioner Uprave policije Crne Gore koji je bio voditelj Odsjeka za borbu protiv krijumčarenja droga. Pomoćnik direktora Uprave policije za organizirani kriminal postao je početkom ožujka 2021. godine, a mandat na toj funkciji produžen mu je prije nekoliko tjedana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije