hnž

U Čapljini samoubojstvo, u Mostaru razbojstvo nad djelatnicom Namexa

policija
14.12.2018.
u 11:06

Policijskoj stanici (PS) Čapljina u četvrtak je prijavljeno da je S.M. (1957.) izvršio samoubojstvo vatrenim oružjem u kući Z.K. (1958.) iz Gabela polja, koja je u jutarnjim satima u toj istoj kući preminula prirodnom smrću.

S.M. i Z.K. su, kako je navedeno iz županisjkog MUP-a, duže razdoblje živjeli zajedno. O svemu su upoznati krim. policija i tužitelj i izvršen je očevid.

Policijski službenici PS Čitluk u četvrtak su uhitili  M.B. (1954.) iz Ljubuškog jer je na lokaciji Ćorkov Dolac u Međugorju, počinio kazneno djelo zadovoljavanje pohote pred djetetom. O tome su upoznati krim. policija i nadležni tužitelj, a poduzete su i sve potrebne mjere.

U četvrtak oko 20:55 sati djelatnica TC Namex u Vukovarskoj ulici prijavila je PS Mostar Centar da je nad njom nepoznata osoba izvršila razbojstvo uz prijetnju nožem. Počinitelj je otuđio ladicu s novcem te se udaljio u nepoznatom smjeru. Izvršen je očevid i poduzete su sve potrebne mjere, stoji u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije