Pozvao policiju i čekao ih u kafiću

Trostruki ubojica iz Sanskog mosta predan tužiteljstvu

 Pozvao policiju i čekao ih u kafiću
25.02.2017.
u 21:00

Tridesetosmogodišnji Muhamed Kadirić koji je jučer, nakon kraće svađe, ubio trojicu prijatelja u mjestu Vrhpolje u Sanskom Mostu, predat je danas Tužiteljstvu USŽ, potvrđeno je za Klix.ba u Ministarstvu unutarnjih poslova USŽ.

Kadirić će najvjerovatnije biti zadržan još 24 sata kako bi ga ispitao tužitelj koji rukovodi istragom, a s obzirom na težinu slučaja trebao bi mu biti predložen daljnji pritvor.

Muhamed Kadirić uhićen jučer oko 15 sati u zaseoku Kadirići, u mjestu Vrhpolje, u Sanskom Mostu nakon što je ubio trojicu bliskih prijatelja.

Kako su pojasnili u MUP-u USŽ, osumnjičeni je u pomoćnom objektu vlastite kuće sa trojicom prijatelja Elkazom Razićem (1969.), Safetom Kadirićem (1964.), Emirom Bajrićem (1984.) konzumirao alkohol.

Nakon određenog vremena, a za sada iz još nepoznatih razloga, uslijedila je verbalna prepirka, da bi Muhamed Kadirić otišao po automatsku pušku i rafalnom paljbom ubio ih svu trojicu. Prema svemu sudeći, Kadirićeve žrtve, sa kojima je bio čak i obiteljski vezan, pokušale su pobjeći, ali, im to, nažalost, nije uspjelo.

Tijela dvojice ubijenih su pronađena u objektu, dok je jedno bilo van objekta.

Nakon ubojstva, Kadirić je otišao do susjeda mehaničara i od njega tražio telefon da pozove policiju, da bi potom otišao u obližnji ugostiteljski objekat “Dukat”, gdje je mirno dočekao policiju, koja ga je i uhitila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije