IMAJU DEBELE DOSIJEE, VIŠE PUTA MIJENJALI IMENA

Tko su braća koja su uhićena zbog sumnje kako su povezana s ubojstvom obitelji Đokić

23.10.2021.
u 17:28

Konstantin i Kostadin Milošević, koji su uhićeni jučer u Nišu, nakon što ih je Goran Džonić (59) označio kao suizvršitelje u trostrukom ubojstvu obitelji Đokić iz Aleksinca, dva su rođena brata koja žive u okolini NIša i koji su od ranije poznati policiji.
Kako saznajemo, uhićena su braća Milošević, koja su inače više puta do sad mijenjala imena, a prema neslužbenim informacijama dovođeni su u svezu sa dilanjem narkotika.
Oni su privedeni jučer u velikoj akciji policije u Nišu zbog sumnje kako su povezani sa trostrukim ubojstvom u selu Moravac, međutim za sada nije poznato da li protiv njih postoje drugi dokazi sem iskaza uhićenog Džonića.
Miloševići su od ranije poznati policiji, a prati ih glas da su dosad u više navrata mijenjali svoja imena – upravo zbog brojnih kaznenih djela koja su počinili.
Jedan od braće uhićen je 2011. godine u velikoj akciji policiji, zbog sumnje da je bio dio međunarodnog lanca krijumčarenja kokaina iz Južne Amerike ka zapadnoj Europi, neslužbeno je potvrđeno Blicu.
Podsjetimo, policija je prije nekoliko dana uhitila Gorana Džonića, umirovljenog vatrogasca, a na njegovom imanju je pronađena i veća suma novca. Policija je prošala i pištolj kojim je počinjen zločin.
Inače, Goran, Gordana i Lidija Đokić nestali su u noći između 25. i 26. rujna, kada su se iz sela Moravac vraćali u Aleksinac. Njihova tijela i spaljen auto pronađeni su šest dana kasnije. Goran je bio vlasnik mjenjačnice,a motiv likvidacije je koristoljublje jer se znalo kako sa sobom uvijek ima veću sumu novca.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije