zadržano na liječenju U Karlovcu

Teško ozlijeđeno dijete (13): Vozilo bicikl, na njega naletio automobil

policija
26.11.2022.
u 13:50

U karlovačkoj gradskoj četvrti Grabrik, 13-godišnje dijete sinoć je teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći. Nesreća se dogodila u ulici Kralja Zvonimira u 20.57 sati. 

- Dijete starosti 13 godina upravljalo je biciklom i kretalo se pješačkim nogostupom uz zapadni rub kolnika ulice Kralja Zvonimira - navode iz policije te dodaju kako dijete, dolaskom do obilježenog pješačkog preko kojeg nije označena biciklistička staza, nije zaustavilo bicikl i guralo ga kao pješak, već je nastavilo vožnju biciklom preko obilježenog pješačkog prijelaza prelazeći na suprotnu stranu kolnika, prenosi Kaportal.

Došlo je, kako dodaju iz policije, do udarca bicikla u prednji dio osobnog automobila karlovačkih registracijskih oznaka s kojim je upravljala 57-godišnjakinja. Ona je u tom trenutku skretala iz ulice Kralja Zvonimira u ulicu Kralja Petra Krešimira IV.

- Uslijed udara u osobni automobil dijete je zajedno s biciklom palo na kolnik i tom prilikom je zadobilo teške tjelesne ozljede i zadržano je na liječenju u zdravstvenoj ustanovi. U trenutku prometne nesreće, dijete nije na glavi nosilo zaštitnu kacigu kao niti reflektirajući prsluk. Nadležnom državnom odvjetništvu slijedi izvješće o događaju - kažu u policiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije