još u nevjerici

Susjedi u šoku nakon tragedije u Tuzli: Bili su mirna, kulturna i fina obitelj

Foto: N1
11.10.2019.
u 11:09

''Fin čovjek i ona je jako fina, djeca isto. Svi smo se šokirali, za tu obitelj se nema što riječi, samo ono najbolje'', kazala je jedna susjeda

Susjedi tragično stradalog bračnog para u Tuzli bile su u šoku nakon događaja koji ih je jutros iznenadio - eksplozije u kojoj su dvije osobe poginule.

Kako je jedna od susjeda rekla za N1, nikad nisu mogli ni pomisliti da se može dogoditi nešto slično.

''Fin čovjek i ona je jako fina, djeca isto. Svi smo se šokirali, za tu obitelj se nema što riječi, samo ono najbolje. Jako fin čovjek, kulturan i javlja se. Uvijek je do sebe držao'', kazala je ona.

"Kćerku sam odvezao jutros na autobus, a kad sam se vraćao nazad čuo sam da je susjed zaklao suprugu, a onda se raznio bombom. Oni su bili jako fini, nikada ne bih rekao da bi to mogao napraviti", kazao je za Klix.ba Sead Jogunčić. Dodao je kako je suprug radio u jednoj osiguravajućoj kući.

Fatima Ustavdić potvrđuje riječi svog susjeda govoreći kako obitelj izuzetno mirna.

"Nikada nikakvih problema s njima nismo imali. Čovjek je bio jako kulturan i fin, uvijek se javljao. Djeca su bila odlična u školi, a jutros smo se šokirali kada smo čuli što se dogodilo", kaže za Klix Ustavdić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije