bihać

Sukob migranata u Vučjaku kod Bihaća, ubijen devetnaestogodišnji Pakistanac

migranti
Reuters/Ilustracija
19.09.2019.
u 11:32

Sinoć oko 22 sata i 30 minuta došlo je do incidenta u Privremenom prihvatnom kampu Vučjak kod Bihaća, u kojem je smrtno stradao devetnaestogodišnji državljanin Pakistana.

- U jednom od šatora koji su postavljeni na ovoj lokaciji, došlo je do međusobnog fizičkog obračuna grupa migranata iz Sirije i Pakistana. Upotrijebljeno je i hladno oružje, te je nažalost devetnaestogodišnjak iz Pakistana smrtno stradao. Također, dvije osobe  iz Pakistana starosti 19 i 20 godina zadobila su lakše, odnosno teže tjelesne ozljede, te im je u Županijskoj bolnici 'Dr. Irfan Ljubijankić' pružena medicinska pomoć - rekao je glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije  (MUP-a USŽ) Ale Šiljdedić.

Potvrđeno je i da policija intenzivno traga za počiniteljima  ovog kaznenog djela, s obzirom na to da su se oni udaljili s mjesta događaja.

Obavljeni su informativni razgovori s osobama koje su dovedene u prostorije Policijske uprave Bihać i koje se mogu dovesti u vezu s kaznenim djelom, međutim istražne radnje su u tijeku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije