nakon devet mjeseci

Srećko Trifković, osumnjičen za ubojstvo policajaca, pušten iz zatvora

23.07.2019.
u 19:58

Srećko Trifković s Pala, poznat po krađama automobila i jedan od osumnjičenih za sudjelovanje u ubojstvu dvojice sarajevskih policajaca, danas je nakon devet mjeseci pušten iz KPZ Zenica i predan sudskim policajcima iz Republike Srpske, saznaje Dnevni avaz.

Primopredaja Trifkovića izvršena je uz potpunu blokadu zatvora čija je okolina bila prepuna specijalaca naoružanih dugim cijevima. Njemu je kako neslužbeno saznaje Avaz ukinut pritvor koji je trebao trajati do 24. srpnja.

Cjeli grad bio je u opsadnom stanju, a gotovo na svakom koraku bile su policijske patrole s  psima. Odmah po izlasku iz zeničkog “Alkatraza”, Trifkovića je uhitila policija MUP-a RS, a zbog sumnje da je sudjelovao u ubojstvu Damira Ostojića Šijana.

Provođenje Trifkovića iz Zenice, također, je bilo poput onih u akcijskim filmovima, gdje su desetine specijalnih vozila, pod rotacijama, Glavnom gradskom magistralom, ispratile opasnog automafijaša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije