policija ih vratila u Srbiju

Srbin uhićen zbog krijumčarenja troje državljana Kosova u Hrvatsku

policija rh
Slavko Midzor/PIXSELL
12.03.2023.
u 19:09

Hrvatska policija je uhitila 56-godišnjeg državljanina Srbije zbog sumnje na to da je 26-godišnjaku, 22-godišnjaku i 19-godišnjakinji koji su državljani Kosova omogućio nezakonit boravak i kretanje kroz Hrvatsku.

U subotu oko 19 sati policajci su na sjevernom prometnom traku autoceste A3, u blizini naplatne postaje Lipovac, uočili kako su tri osobe sjele u automobil Volkswagen Passat njemačkih registracija.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je vozač tog automobila, 56-godišnji Srbin, omogućio trima državljanima Kosova da nezakonito uđu na hrvatski teritorij i borave na njemu, prenosi Hina.

Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela 56-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku vukovarsko-srijemske policije, dok su protiv troje državljana Kosova provedeni prekršajni postupci nakon kojih su u skladu s propisima vraćeni u Srbiju.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije