Gradiška

Spriječen pokušaj izlaska iz BiH s krivotvorenim dokumentima Italije

19.10.2020.
u 13:42

Službenici Jedinice granične policije Gradiška u ponedjeljak su otkrili krivotvorenu osobnu kartu i vozačku dozvolu Republike Italije koju je na uvid dala osoba afroazijskog podrijetla prilikom izlaska iz Bosne i Hercegovine na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška.

Strani državljanin kontroliran je u autobusu koji prometuje na relaciji Sarajevo-Zagreb, nije posjedovao identifikacijska dokumenta, a u razgovoru sa službenicima ove jedinice izjavio je da dolazi iz Maroka, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno kazneno djelo "krivotvorenje isprave", o događaju je obaviješten tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Banjoj Luci.

Prema naredbi tužitelja strani državljanin lišen je slobode, a krivotvorena dokumenta privremeno oduzeta i u tijeku je daljnji rad na ovom slučaju, stoji u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije