Županijski sud u Sarajevu

Slučaj Dženan Memić: Ljubo i Bekrija Seferović oslobođeni krivnje

13.01.2020.
u 15:32

Županijski sud u Sarajevu danas je oslobodio krivnje Ljubu i Bekriju Seferovića za izazivanje prometne nesreće u kojoj je poginuo Dženan Memić.

Dženan Memić je stradao u veljači 2016. godine. Zajedno s njim u Velikoj aleji na Ilidži je bila djevojka Alisa Mutap. Uslijed zadobivenih ozljeda, mladić je preminuo u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu sedam dana kasnije.

Podsjetimo, Ljubo i Bekrija Seferović su prvostupanjskom presudom oslobođeni za to kazneno djelo, međutim Vrhovni sud Federacije BiH je ukinuo presudu i vratio na ponovno suđenje.

U Županijskom sudu u Sarajevu u petak je održano ročište u predmetu koji se vodi protiv Ljube i Bekrije Seferovića.

Vještak medicinske struke Vlado Marković je tada, obrazlažući svoj nalaz, više puta ponovio kako su ozljede na tijelu Dženana Memića nastale zbog udarca tupim predmetom.

Marković je svjedočio kako ozljede na tijelu ubijenog mladića nisu mogle nastati kao posljedica kontakta pješaka i motornog vozila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije