bihać

Sedamnaestogodišnji migrant iz Pakistana zboden nožem u blizini Đačkoga doma

20.09.2018.
u 08:19

Sedamnaestogodišnji migrant iz Pakistana zadobio je teške tjelesne ozljede nakon što je izboden nožem u neposrednoj blizini Đačkog doma u Bihaću, kažu iz MUP-a Unsko-sanske županije (USŽ), a prenosi Klix.ba.

Prema riječima Snežane Galić, glasnogovornice MUP-a USŽ-a, incident se dogodio u utorak navečer oko 22 sata na parkiralištu u blizini Đačkog doma u naselju Borići.

Fizički obračun

- Policijskoj postaji Bihać obratio se zaposlenik zaštitarske agencije angažirane na osiguranju Đačkog doma u kojem su smješteni migranti i prijavio da je došlo do fizičkog obračuna migranata u neposrednoj blizini Đačkog doma i da je jedan od njih ozlijeđen. Izlaskom na mjesto događaja policijski službenici zatekli su jednu nepoznatu osobu koja je imala vidnu ozljedu u predjelu trbuha, zadobivenu uporabom hladnog oružja - kazala je glasnogovornica Galić.

Izvan životne opasnosti

Ozlijeđeni je prevezen u Županijsku bolnicu, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede i zadržan je na liječenju. Kako doznajemo, migrant iz Pakistana je izvan životne opasnosti. - Očevidne radnje su obavili pripadnici Odjela kriminalističke policije koji su utvrdili da je došlo do fizičkog obračuna između H. C. (2001.) iz Pakistana i još jednog migranta koji je uporabom noža H. C. nanio teške tjelesne ozljede - istaknula je glasnogovornica MUP-a USŽ-a.

Zbog sumnje da je počinio navedeno kazneno djelo, istražitelji su lišili slobode L. A. K. (1987.) iz Pakistana, a kod njega je pronađeno i sredstvo izvršenja kaznenog djela, potvrdili su iz MUP-a USŽ-a. Nad njim je provedena kriminalistička obrada i pripadnici Odjela kriminalističke policije nastavljaju rad na dokumentiranju kaznenog djela pokušaja ubojstva.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije