Brutalno ubojstvo

Sarajevo: U protivnikovu glavu ispalio nekoliko hitaca i pobjegao

ubojstvo
15.03.2017.
u 21:17

U sarajevskom naselju Mojmilo na Trgu Barcelone broj, u Olipijskoj ulici u kafiću Twins večeras, oko 20.30 sati, dogodilo se brutalna pucnjava, potvrđeno je Pogledu.ba u Operativnom centru MUP-a SŽ. Naime, napadač je u gosta, kako se neslužbeno spominje, Harisa Godinjaka (29) ispalio šest hitaca u tijelo, od kojih i u glavu, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu. Sve se to događalo pred šokiranim svjedocima, koji kažu da je počinitelj pucao kroz staklo. Policija traga za dvojicom osumnjičenih, a jedan od njih je Fahro K. (23). Istraga traje.

Inače, koliko je poznato, upucani Haris je u ovoj ulici ranije bio akterom dva pokušaja ubojstva. Naime, prije šest godina se spominjalo da je nožem teško ranio tada 20-godišnjeg Aldina Smajkana, a dvije godine kasnije je u vatrenom obračunu s njim teško ranjen tada 38- godišnji Jasenko Jahić. Prema izjavama očevidaca, nakon što je Jahić pogođen u natkoljenicu i nakon što je pao na zemlju, Godinjak mu je prišao, te ga nogom udario u glavu. Jedan metak je pogodio i taxi vozilo, ali nitko od putnika, srećom, nije bio ozlijeđen, Ovom obračuna žestokih 'lokalnih momaka' prethodio je indident nekoliko mjeseci ranije, kada je Godinjak ponio kalašnjikov i s njim „mahao“ ispred kafiča „La Vita“, gdje je, inače, često svraćao Jahić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije