Pet pripadnika Torcide

S palicama, kabelima, sprejevima krenuli na utakmicu 'Vatrenih'

policija rh
26.03.2023.
u 18:18

Zadarska policija uhitila je petoricu pripadnika Torcide u subotu oko 19 sati, a krenuli su na utakmicu Hrvatska - Wales.

Za utakmicu su se 'naoružali' bogatim arsenalom za premlaćivanje - policija je, naime, pronašla deset teleskopskih palica, četiri kabela te nekoliko bengalski i pepper sprejeva, piše Slobodna Dalmacija.

- Zbog Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima nad ovim sobama se trenutno provodi obrada a njihovo vozilo je zaustavljeno na cesti A1 između čvorišta Zadar 1 i Zadar 2. Informacije u medije o ovom događaju nismo davali i upravo zbog toga što obrada nad osobama još uvijek traje - rekla su iz PU zadarske.

Petorica uhićenih s područja Splita i okolice (19, 20, 22, 23 i 26) su privedeni te se utvrđuje hoće li ih prekršajno ili kazneno prijaviti. Motiv naoružavanja nije poznat, a jesu li mladići htjeli izazvati nerede na utakmici na Poljudu utvrdit će policija. Arsenal su zaplijenili.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije