Rat u Ukrajini

Putinova propagandistica silovana od strane zloglasne čečenske brigade

31.01.2023.
u 12:08

Prema pisanju nekih ukrajinskih medija, Rusiju trese veliki skandal nakon što je u javnost procurio dopis ruske NTV televizije u kojem stoji da je njihova novinarka silovana u okupiranom gradu Melitopolju. Ruska propagandistica Olga Zenkova poslana je u Melitopolj kako bi napravila reportažu iz grada koji su Rusi okupirali već na samom početku rata. Međutim, kako se navodi, naletjela je na zloglasnu čečensku brigadu i vojnici su navodno novinarku silovali, a kamermana pretukli, prenosi Jutarnji list.

Ukrajinci pišu da se za taj grozan incident saznalo sasvim slučajno jer je u javnost procurila pritužba NTV-a u kojem je Uprava pozvala Istražni odbor Ruske Federacije da istraži slučaj. Službeni dokument poslan je čelniku Istražnog odbora, a iz same televizije nisu htjeli ništa komentirati kako bi izbjegli ‘diskreditiranje ruske vojske‘.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije