kod tržnog centra

Pucnjava u Bihaću: Sukobili se migranti, jedan poginuo

RTV USK
15.04.2022.
u 20:31

Oko 17:45 minuta Policijskoj stanici Bihać više građana prijavilo je pucnjavu u aleji kod tržnog centra Belamioniks. Kako prenose lokalni mediji, došlo je do sukoba među migrantima koji borave u ovom gradu. Jedan od njih je ubijen, druga osoba je u bolnici, dok se za ostalima traga.

Za RTV USK potvrđena je informacija da se više migranata sukobilo i da ima i ranjenih.

Kako navode, policijska patrola je pronašla dva unesrećena migranta, jedan je podlegao na licu mjesta dok je drugi prevežen u bolnicu, gdje su mu ustanovljene teže tjelesne ozljede. 

Počinitelji su pobjegli s mjesta događaja. O ovom slučaju je upoznato Županijsko tužiteljstvo, a dežurni tužitelj i istražitelji kriminalne policije vrše istražne radnje.

Na mjestu događaja, novinari RTV USK zatekli su dvojicu migranata koji su svjedočili sukobu. Jedan od njih je bratić ubijenog. Kaže da se radi o 23-godišnjaku iz Pakistana.

“Ubila ga je mafija iz Avganistana. Ne znam točno što se dogodilo, ali su odjednom zapucali”, kaže bratić ubijenog migranta.

Prema neslužbenim informacijama, policija je na tragu počiniteljima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije