policija rs

Pronađeno vozilo i puške ubojica Slaviše Krunića

SRNA
25.04.2019.
u 12:46

Policija Republike Srpske pronašla je vozilo koje su koristili izvršitelji ubojstva banjolučkog gospodarstvenika Slaviše Krunića, kao i dvije puške i odbačene okvire automatskih pušaka - potvrdio je direktor entitetske policije Darko Ćulum.

- Imamo osobu koja je izvršila napad na Slavišu Krunića i njegovu pratnju. Jedna osoba je u tom napadu smrtno stradala, jedna je uhićena, a za trećom osobom tragamo - podsjetio je Ćulum.

Najavio je i da će biti raspisana međunarodna tjeralica za odbjeglim Benedijem Đukanovićem.

-Obaviještene su sve policijske agencije na razini BiH, te policije Srbije, Hrvatske, Crne Gore, tako da se istraga intenzivno provodi u cijeloj regiji – rekao je direktor policije RS-a.

U ovom trenutku kaže, ne može se govoriti o motivima ubojstva, iako imaju određene indicije i da MUPRS-a čini sve da bude potpuno rasvijetljeno ubojstvo Slaviše Krunića i njegovog pratitelja Žarka Pavlovića. 

Ćulum je u izjavi novinarima u Banjoj Luci kazao i da su braća Nermin i Armin Ćulum bili privođeni, jer su oni bili ranije u kontaktima sa izvršiteljima ovog kaznenog djela, kao i da su pušteni na slobodu nakon 24 sata, što je bila zakonska obveza.

Policija RS-a podnijela je jučer izvješće protiv tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su 22. travnja u mjestu Glamočani, općina Laktaši, izvršile kazneno djelo teško ubojstvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića te pokušaj teškog ubojstva Gorana Ilića.

Izvješćem su obuhvaćeni Željko Kovačević, koji je ubijen u noći napada, Emilio Balda i Benedi Đukanović, koji je u bijegu. 

Komemoracija Slaviši Kruniću i njegovom pratitelju Žarku Pavloviću održana je jutros u kompaniji "Sector Security", u jednoj od Krunićevih tvrtki. 

Njegov otac Drago je rekao da u ovom slučaju "nije u pitanju politika, već plaćeno ubojstvo“.

- Izražavam nadu da će MUP za koji dan riješiti ubojstvo - dodao je on.

Slaviša Krunić bit će pokopan danas u Glamočanima kod Laktaša.

Komentara 1

ED
edinzzr
19:07 25.04.2019.

=_-_Nađite gole žene u vašem kraju na: Til.Pw/Zene

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije