na planini Ozren

Pronađeno napušteno vozilo napadača na policajce

N1
09.03.2018.
u 20:08

Policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske nakon višesatne potjere za osobom inicijala M. H. s područja općine Tešanj, FBiH, na planini Ozren, u neposrednoj blizini mjesta Rajčevo, pronašli su napušteno putničko vozilo marke „Škoda Octavia“, koje je navedena osoba iskoristila za bijeg iz grada, javlja N1. 

"Osoba M. H. je napustila vozilo i nastavila se kretati ka teritoriji Federacije. Policijski službenici MUP-a Republike Srpske su u stalnom kontaktu s policijskim službenicima MUP-a Zeničko-dobojske županije, koji su aktivno uključeni u potragu za navedenom osobom, priopćeno je iz MUP-a RS.

Iz entitetske policije, uz navođenje inicijala sudionika ovog slučaja, podsjećaju da je uhićen drugi napadač, Benjamin Ćosović (1996.) iz Tešnja.

Mustafa Hasanbašić, za kojim se još uvijek traga, osumnjičen je da je počino kazneno djelo teško ubojstvo u pokušaju. 

Napad na patrolu policije dogodio se danas oko podneva u mjestu Miljkovac, nakon što je policija uočila Hasanbašića za kojim je raspisana tjeralica. 

On je otvorio vatru na policiju dok mu se približavala, a u međusobnoj pucnjavi, kako je navedeno, nije bilo ozlijeđen. Potom je došlo do fizičkog napada na policajce, a zbog zadobivenih težih tjelesnih ozljeda, jedan je zadržan na liječenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije