Banja Luka

Privedena maloljetnica s nožem u ruci u blizini štićenih osoba

mup rs
20.11.2018.
u 11:57

Banjolučka policija uhitila maloljetnicu iz Petrova, na Ozrenu, koja je sinoć tijekom održavanja svečane inauguracije predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović s nožem u ruci krenula prema prostoru gdje su se nalazile štićene osobe, priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

O svim okolnostima obaviješten je tužitelj za maloljetnike Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, prema čijim instrukcijama se poduzimaju daljnje mjere i radnje.

- Nakon ispitivanja maloljetnica je predata roditeljima u prisustvu organa socijalnog staranja, a rad na dokumentiranju navedenog slučaja je u tijeku - navodi se u priopćenju iz banjolučke policije.

Sve se dogodilo sinoć oko 18.00 sati, u ulici Bana Lazarevića u blizini Palate RS-a, gdje je bio postrojen počasni vod policije RS-a, koji je u prisustvu brojnih dužnosnika RS-a predao raport entitetskoj predsjednici uoči službenog preuzimanja dužnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije