DETALJI TRAGEDIJE

Prerani porod kod kuće usmrtio majku i bebu

mup rs
06.04.2020.
u 19:58

Dvadesetšestogodišnja Zorica Č. i njezina tek rođena beba sinoć su pronađeni mrtvi u kući u Mrkonjić Gradu, a prvi rezultati istrage o tragediji ukazuju kako je nesretna žena najvjerojatnije iskrvarila nakon poroda, a beba umrla, pišu Nezavisne novine. 

Pretpostavlja se kako je došlo do komplikacija pri prijevremenom porodu, ali nakon obdukcije, koja je naložena, bit će poznato kako se dogodila ova tragedija, koja je šokirala Mrkonjić Grad, ali i Grahovo, gdje žive roditelji i kćerka preminule.

Ovaj šokantan slučaj otkriven je kada se nesretna žena, koja je, prema riječima mještana, bila u sedmom mjesecu trudnoće, nije javljala na mobilni telefon pa su odlučili vidjeti što se dogodilo. 

Kako Nezavisne doznaju od izvora bliskih istrazi, po ulasku u stan zatečen je stravičan prizor, jer je tijelo bebe, kojoj je bila presječena pupčana vrpca, pronađeno u kuhinji u lavoru, dok je rodilja pronađena pored kreveta.

Prema riječima mještana, Z.Č. je živjela kao podstanar jer se doselila iz Grahova u Mrkonjić Grad, gdje je radila kao konobarica, ali budući da su lokali zatvoreni zbog situacije sa koronavirusom, posljednjih dana nije radila.

Kada su njezini poznanici shvatili kako se ne javlja, pokušali su vidjeti što se događa, ali ovakav stravičan scenarij nitko nije očekivao.

Prema prvim neslužbenim informacijama, radi se o komplicanirom porodu koji je doveo do smrti rodilje i bebe, ali je ostalo nejasno zašto rodilja nije pozvala pomoć.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije