ORGANIZIRANI KRIMINAL

Policija SŽ-a uspješno provela akciju "Bumerang", pogledajte što je sve zaplijenjeno

24.09.2022.
u 19:00

U akciji je, između ostalog, pronađeno i oduzeto pet skupocjenih motornih vozila Mercedes G klasa, Audi A6, Range Rover, BMW, Nissan Qashqai

Tijekom pretresa koji su izvršeni na više lokacija u Sarajevskoj županiji, prema naredbi Suda Bosne i Hercegovine, uz nadzor Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽa su, u cilju dokumentiranja kaznenih djela "Organizirani kriminal" u svezi s "Neovlaštenim prometom opojnih droga", zatim "Neovlaštenim prometom oružjem i vojnom opremom, te proizvodima vojne opreme" i "Pranjem novca", propisanim Kaznenim zakonom BIH, za koja su osumnjičeni A. A. i A. M. iz Sarajeva, proveli akciju "Bumerang" kojom prilikom su pronašli i privremeno oduzeli:

pet skupocjenih motornih vozila (Mercedes G klasa, Audi A6, Range Rover, BMW, Nissan Qashqai), zatim četiri motocikla, veću količinu novca, mobilnih telefona, laptopa, prijenosnih uređaja, kao i dokumentacije o prometu pokretne i nepokretne imovine, novčanih transakcija, te druge predmete koji mogu poslužiti kao dokaz za kriminalne aktivnosti navedenih osoba.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽa pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine nastavljaju daljnje aktivnosti na rasvjetljavanju i dokumentiranju izvršenih kaznenih djela.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije