SARAJEVO

Poginuo vozač nakon što je Golfom udario u betonski zid

04.03.2021.
u 12:05

U prometnoj nesreći koja se desila sinoć u 19:54 u ulici Kurta Schorka, u općini Novi Grad Sarajevo, poginuo je vozač. Automobil Golf 4, registarskih oznaka J16-E-654, skrenuo je u desnu stranu, a potom je sletio s ceste i udario u betonski zid. Vozilom je upravljao S. A. rođen 1958. godine, nastanjen u Sarajevu.

Vozač je smrtno stradao na mjestu događaja, što je konstatirao liječnik Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Sarajevske županije. Tijelo preminulog je prevezeno u prosekturu Bare, gdje će po nalogu tužitelja biti izvršena obdukcija. Očevid na mjestu događaja obavili su dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije i ovlašteni sudski vještaci strojarske i prometne struke.

Policijski službenici Odjeljenja za prometne istrage pod nadzorom Županijskog tužiteljstva nastavljaju rad na dokumentiranju ove prometne nesreće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije